neljapäev, 1. november 2007

Homme Perthi poole

Nii, on juba Broome rannas ja pubides paar pa"eva lebotatud, peaks ja"lle liikvele minema. Rannad on siin siga kihvtid, tulin just lainetesse kargamast ja india ookeani vesi on loomulikult soe kui solk. Lisaks on nad ka va"ga sobilikud piknikuks kui pubid sulgetakse nagu me eila avastasime, saatsime prantsuse neiusid a"ra, nad hu"ppasid ta"na bussi peale mis nad u"he o"o" ja kahe pa"evaga Perthi viib, suht karm enam kui 2000 kildane retk igal juhul.
Onnestus leida eila u"ks lahe iiri tu"u"p kes mind oma vani pa"a"le votab ja voibolla tuleb u"ks juuditar kahh, kui ta suudab selgeks teha, et ta enam homme to"o"le ei tule :). Ainus miinus on et saan oma austraalia ja ameerika aktsendiga keelele veel iiri aktsendi kah juurde, nii et keegi must enam aru ei saa ;). U"hesonaga on oodata umbes 10-12 pa"evast levi ja interneti auku nii et saate Eestimaal rahulikult to"o"d teha ja ei pea internetis surfama :).
Olge monnad

Massa

3 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

LAHE! mitte see, et ma enam interneti ei saa surfata vaid see, et sa liikvele jälle lähed.. ja vaata need maailma vanimad elusorganismid siis kah seal shark bays ära.. kuna ma ei tea kuidas neid eesti keeles kutsutakse, siis ma isegi ei hakka proovima .. et ootan sinu poolset tõlget, sinu järgmises sissekandes.. ja nii kaua kui sina piisavalt kaugel kutsun posti edasi postiks :D

Anonüümne ütles ...

Vot, Massa, ma saan nyyd olla esimene, kes raporteerib, et Eestis tuli tõesti laupäeva, 3. novembri hommikul esimene lumi maha ja ei taha veel ära ka mitte minna teine. Tuleb ka vist karmimad meetmed kasutusele võtta varsti, et siit vähemalt kuuks minema pääseda.
Berliin oli ka tore ja läx puhkusena täitsa kirja, olin paar päeva Taire pool ja siis viimane öö hea hinnaga Hiltonis. Leidsime mingi restoraniomanikust hindu, kes meile liiga palju tasta kokteile serveeris ja siis ilusti oma sportautoga meid Hiltoniss viis- elu missugune :D
Reedel oligi aga viimane päev seal toredas kohas tööl, täna toimub yx korralik lõpupidu ka veel töökaaslastega.
Ahja, Jaagu ja Mariaga käisin ka yx õhtu väljas, Hundis söömas, niiet tervitused ka nende poolt :)

Anonüümne ütles ...

PS- jet lagi nimetataxe eesti keeles enamasti lennuväsimuseks või "ajavahest tingitud väsimuseks"