teisipäev, 13. detsember 2011

Reis venib pikemaks...

Kohe pooleteise tunnipa"rast lahen sukelduma, see osa asjaajamisest on seega korda la"inud. Kahjuks pean aga sukeldumispaadi pealt uuesti maha ronima, enne kui ta siseneb Tai vetesse, sest kuigi Myanmari poolelt onnestus ta"na hommikul lopuks m9inistri allkiri ka"tte saada, siis peale viiendat tsekkamist o"eldi tai immigratsioonist ikkagi, et Ranongi kaudu nad mind vastu votta ei soovi (kuigi enne oli korduvalt va"idetud, et see on OK...) Igastahes, Eesti va"lisministeeriumile su"gav noomitus, et me ikka veel taimaal Visa on arrival listis oleme, mis meie liikumisvabadust nomedalt piirab

Koige selle kammajaa juures, on mu lennukuupa"evad euroopasse nihkunud nu"u"d selliseks igast asjaolude kokku langemisel ja mitte kokku langemisel, et ma lendan Londonisse 24-ndal Bangkokist ja sealt Tallinnasse 26-ndal. Ehk siis jouluks koju seekord ei joua, a see eest saan nats kauem soojal maal lebotada... Ja see sukeldumine tuleb a"ge ma usun ning on seda kuhjaga va"a"rt.

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

26. läheb veel täitsa jõulude alla, niiet jõuad küll :)Järsku on veel kuskil külmikus tükk seapraadi ja piparkooke alles? Tallinnas näeme!

Reelika

Massa ütles ...

Okei, 26. ohtuks mulle piparkoogid ja seapraad sebida ja"a"vad seega sinu vastutusele :).